Verkkokaupassa: Wasa Dart Shop

Verkkokaupassa-sarjamme ensimmäisessä osassa eksyimme suomalaiseen Wasa Dart Shopiin. Vaasassa majaansa pitävä puhdas verkkokauppa tarjoilee kohtuullisen rajoittuneen määrän darts-tavaraa. Voitaneen sanoa, että Wasa Dart Shopin erikoisuus on Cosmo-tuotteet, joiden valikoima on kohtuullisen hyvä huomioiden saatavuuden yleinen heikkous Suomessa. Cosmo-tuotteiden lisäksi kaupasta löytyy tietenkin valikoima tikkoja ja tarvikkeita niin karva- kuin elektrotauluunkin. Muita tuotteita ovat mm. paidat ja taulut. Hinnat ovat yleisesti kohtuullisella tasolla.

wasadart
Wasa Dart Shopin etusivu

Teknisesti verkkokauppa on käytettävyydeltään hyvä ja selkeä. Jos jotain negatiivista sanomista haluaa löytää, niin pakollinen rekisteröityminen ostaessa sekä maksutapojen vähyys lienee niitä. Maksutapana käy vain Paypal ja tilisiirto ennakkoon. Näistä jälkimmäinen ei myöskään ollut riittävän selkeästi tuotu esille, allekirjoittanut luuli ostavansa laskulla ja saavansa tilauksen heti liikkeelle. Toimitus kuitenkin tehtiin välittömästi pankkiviiveen jälkeen eli paketti saapui n. 3 päivässä, mikä on kiitettävä toimitusaika.

Dartsia.fi jää seuraamaan verkkokaupan kehittymistä.

Yhteenveto:
+ Cosmo-tarjonta
+ Hyvä valikoima paitoja
– Heikohko valikoima kokonaisuudessaan
– Maksutavat

Arvosana: 3/5